Abbazia di Novacella Müller Thugau
אזור גידול: אלטו אדיג'ה, כרמים בגובה 700-900 מטר, איטליה
זן ענבים: 100% מולר טורגאו
תהליך יצור: תסיסה מבוקרת טמפרטורה במכלי נירוסטה.
על היין: גוון זהוב ארומה רעננה של פרי הדר ותפוח עץ ירוק.
Abbazia di Novacella Müller Thugau
אזור גידול: אלטו אדיג'ה, כרמים בגובה 700-900 מטר, איטליה
זן ענבים: 100% מולר טורגאו
תהליך יצור: תסיסה מבוקרת טמפרטורה במכלי נירוסטה.
על היין: גוון זהוב ארומה רעננה של פרי הדר ותפוח עץ ירוק.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים