אזור גידול: סוטרן, בורדו. גפנים נטועות על אדמות גיר, חימר וחצץ.
זני ענבים: 90% סמיון, 9% סוביניון בלאן, 1% מוסקדל. גפנים ותיקות.
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה ויישון על השמרים במשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: באף פירות מיובשים ותבלינים, בחיך קליפות תפוז מסוכרות, דבש ופירות טרופיים, סיומת ארוכה.
אזור גידול: סוטרן, בורדו. גפנים נטועות על אדמות גיר, חימר וחצץ.
זני ענבים: 90% סמיון, 9% סוביניון בלאן, 1% מוסקדל. גפנים ותיקות.
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה ויישון על השמרים במשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: באף פירות מיובשים ותבלינים, בחיך קליפות תפוז מסוכרות, דבש ופירות טרופיים, סיומת ארוכה.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים