Barbaresco Bruno Giacosa
ברברסקו
ארץ ייצור: איטליה
סגנון: אדום עשיר
בציר: 2018
אזור: פימונטה
זן ענבים: נביולו
נפח: 750 מ"ל
כרמים: מ 3 אזורים- Asili, Santo Stefano, Rabaja
מפנה נטיעות: דרום-מערב, גובה ממוצע 250 מטר מעל פני הים
גיל גפנים: 20 שנה
קרקע: בלייה של גיר עם חרסית ומעט חול
ייננות: תסיסה במיכלי נירוסטה במשך 20 יום. תסיסה מאלו-לקטית מלאה.
יישון: 18 חודשים בחביות עץ אלון גדולות ועוד 12 חודשים בבקבוק.
חומצה כללית: 5.6 גרם\ליטר
רשמי טעימה: בבציר 2018 החליט ברונו ג'יאקוזה לא לייצר ברברסקו מחלקת סינגל וינארד ולכן ערב 3 חלקות כרמים מאזורים שונים. והתוצאה נהדרת: צבע אדום עז עם שוליים כתומים. הארומה עוצמתית ומרוכזת של פרי אדום, אלגנטיות, כמהין שחור, מעט אדמתיות וטאנינים קטיפתיים מתקתקים.
Barbaresco Bruno Giacosa
ברברסקו
ארץ ייצור: איטליה
סגנון: אדום עשיר
בציר: 2018
אזור: פימונטה
זן ענבים: נביולו
נפח: 750 מ"ל
כרמים: מ 3 אזורים- Asili, Santo Stefano, Rabaja
מפנה נטיעות: דרום-מערב, גובה ממוצע 250 מטר מעל פני הים
גיל גפנים: 20 שנה
קרקע: בלייה של גיר עם חרסית ומעט חול
ייננות: תסיסה במיכלי נירוסטה במשך 20 יום. תסיסה מאלו-לקטית מלאה.
יישון: 18 חודשים בחביות עץ אלון גדולות ועוד 12 חודשים בבקבוק.
חומצה כללית: 5.6 גרם\ליטר
רשמי טעימה: בבציר 2018 החליט ברונו ג'יאקוזה לא לייצר ברברסקו מחלקת סינגל וינארד ולכן ערב 3 חלקות כרמים מאזורים שונים. והתוצאה נהדרת: צבע אדום עז עם שוליים כתומים. הארומה עוצמתית ומרוכזת של פרי אדום, אלגנטיות, כמהין שחור, מעט אדמתיות וטאנינים קטיפתיים מתקתקים.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים