Domaine de Saint Dominique 2010
אזור גידול: ארו, לנגדוק, דרום צרפת
זני ענבים: 50% סירה, 30% קברנה סוביניון, 10% פטיט ורדו, 10% מרלו
תהליך ייצור: לאחר תסיסה במיכלי בטון הועבר היין ליישון במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי בנפח 500 ליטר, 50% מהן חדשות.
על היין: דובדבן שחור, פלפל שחור, גוף בינוני-מלא, פירותי, טאנין רך ועגול
Domaine de Saint Dominique 2010
אזור גידול: ארו, לנגדוק, דרום צרפת
זני ענבים: 50% סירה, 30% קברנה סוביניון, 10% פטיט ורדו, 10% מרלו
תהליך ייצור: לאחר תסיסה במיכלי בטון הועבר היין ליישון במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי בנפח 500 ליטר, 50% מהן חדשות.
על היין: דובדבן שחור, פלפל שחור, גוף בינוני-מלא, פירותי, טאנין רך ועגול
באביב של שנת 2000 הגיעו דניאל וילרד ואריק הוסטין אל אזור היין המרהיב, אנייאן, קומונה במחוז ארו בחבל אוקסיטניה שבדרום צרפת - אזור היין לנגדוק-רוסיון. היה זה בעקבות תשוקתם לטרואר הייחודי המאפיין את האזור בראשם הייתה תוכנית מאתגרת מאוד, למצוא נחלה איכותית ולגדל בה גפנים לייצור יין. דומיין סנט דומיניק כולל שטח כרמים של 140 דונם הנטועים על צלע הגבעות: 31% סירה, 15% מרלו, 28% קברנה סוביניון, 15% קריניאן, 6% פטיט ורדו, 5% מורבדרה. הדומיין נמצא בשכנות ליקבים המפורסמים של האזור: Château Capion, Domaine de la Grange des Pères ו-Mas Daumas-Gassac.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים