Barolo Cannubi Boschis 2018
אזור גידול: ברולו, פיימונטה. חלקות כרם בגובה 260-250 מטר מעל פני הים הנטועות על קרקעות חימר, חול וחוואר במפנה דרומי, דרום מזרחי.
זן ענבים: נביולו
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, ריסוק והפרדה עדינה מהשזרות ותסיסה במיכלי נירוסטה תוך הרטבה קבועה של הקליפות. התיישנות במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי (500 ליטר) ושנה נוספת בבקבוק טרם השחרור אל המדפים.
על היין: ארומה של דבודבנים, טבק, קוקוס, קליפת תפוז, גוף מלא, טאנין הרמוני
חלקת הכרם קנובי שממוקמת על מדרונות גבעה בלב אזור הברולו נחשבת אחת המפורסמות בפיימונטה ויינות הנביולו שמיוצרים מיבוליה קנו לעצם שם ברחבי העולם כולו. קרקעות ה-Serravallian ו-Torttonian המייחדות את חלקה זו מתמזגות ויוצרות חווארים אפורים-כחלחלים עשירים במגנזיום, חרסית, חול וגיר. הרכב זה מבטיח יינות אלגנטיים ומעודנים. החלקה מוקפת בגבעות גבוהות המגנות עליה מפני פגעי מזג האוויר וזרימת אוויר מוגזמת. קנובי נהנית ממיקרו אקלים מיוחד מאוד וייחודי.
Barolo Cannubi Boschis 2018
אזור גידול: ברולו, פיימונטה. חלקות כרם בגובה 260-250 מטר מעל פני הים הנטועות על קרקעות חימר, חול וחוואר במפנה דרומי, דרום מזרחי.
זן ענבים: נביולו
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, ריסוק והפרדה עדינה מהשזרות ותסיסה במיכלי נירוסטה תוך הרטבה קבועה של הקליפות. התיישנות במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי (500 ליטר) ושנה נוספת בבקבוק טרם השחרור אל המדפים.
על היין: ארומה של דבודבנים, טבק, קוקוס, קליפת תפוז, גוף מלא, טאנין הרמוני
חלקת הכרם קנובי שממוקמת על מדרונות גבעה בלב אזור הברולו נחשבת אחת המפורסמות בפיימונטה ויינות הנביולו שמיוצרים מיבוליה קנו לעצם שם ברחבי העולם כולו. קרקעות ה-Serravallian ו-Torttonian המייחדות את חלקה זו מתמזגות ויוצרות חווארים אפורים-כחלחלים עשירים במגנזיום, חרסית, חול וגיר. הרכב זה מבטיח יינות אלגנטיים ומעודנים. החלקה מוקפת בגבעות גבוהות המגנות עליה מפני פגעי מזג האוויר וזרימת אוויר מוגזמת. קנובי נהנית ממיקרו אקלים מיוחד מאוד וייחודי.
Pico Maccario
פיקו מקריו נחשב לאחד המומחים בזן הברברה בפיימונטה. בתום ארבעה דורות במהלכם נהגה המשפחה למכור את יבולי כרמיה הפזורים באזור מומברוצו, בלב אזור היין ברברה ד׳אסטי (DOCG), ליקבים באזור החליט פיקו להקים יקב משל עצמו. מראשית הדרך הוא רותם את אחיו, ויטליאנו, לעזרתו והשניים מחליטים יחדיו כי פילוסופית גידול וייצור היין תהיה מודרנית. זאת בשל גילו הצעיר יחסית של היקב וכן בשל אהבתם ליינות המיוצרים בסגנון זה. האחים בוחרים בפרח הורד להתנוסס על תוויות היינות של היקב, זאת משום שלפי המסורת היא מסמלת את תחילתה של כל שורת גפנים ותפקידה להתריע מפני מזיקים ומחלות. לאור זאת מפוזרים ברחבי הכרמים והיקב למעלה מ-8000 שיחי ורדים.
כרמי היקב הממוקמים בגובה ממוצע של 180 מטר מעל פני הים נטועים על אדמות עשירות חימר בעיקר ברברה (880 דונם), אך גם מרלו (20 דונם), קברנה סוביניון (20 דונם), שרדונה (20 דונם), סוביניון בלאן (20 דונם), ויונייה (10 דונם), מוסקטו (30 דונם), פריסה (20 דונם) ופבוריטסה (20 דונם). יינות היקב מותססים במיכלי נירוסטה ומתיישנים בחביות עץ אלון צרפתי (באריק או 500 ליטר) או בחביות עץ אלון מסורתיות סלובניות. האחים מקדשים מאמצים רבים להכנסת חידושים טכנולוגיים ולמחקר של זן הברברה בכרמים.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים