Masseria Surani Fiano Puglia IGT 2020
אזור גידול: מנדוריה, פוליה שבדרום איטליה. חלקות כרם אורגניות הנטועות על קרקעות גיר ייחודיות עשירות בברזל.
זני ענבים: 1000% פיאנו
תהליך ייצור: בציר סלקטיבי קפדני, תסיסה במשך 10 ימים במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה ויישון באותם המיכלים במשך 4 חודשים טרם השחרור אל המדפים.
על היין: ארומות של פריחה לבנה, קלמנטינות, ליים, סיומת עסיסית
Masseria Surani Fiano Puglia IGT 2020
אזור גידול: מנדוריה, פוליה שבדרום איטליה. חלקות כרם אורגניות הנטועות על קרקעות גיר ייחודיות עשירות בברזל.
זני ענבים: 1000% פיאנו
תהליך ייצור: בציר סלקטיבי קפדני, תסיסה במשך 10 ימים במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה ויישון באותם המיכלים במשך 4 חודשים טרם השחרור אל המדפים.
על היין: ארומות של פריחה לבנה, קלמנטינות, ליים, סיומת עסיסית
אחוזת סוראני אשר בבעלות משפחת טומאסי נטועה כ-550 דונם כרמים בפוליה שבדרום מזרח איטליה, אזור שנהנה מחורפים מתונים, קיצים חמים והבדלי טמפרטורה נהדרים בין יום ולילה אשר יוצרים יינות מורכבים ומרשימים. בשנים האחרונות רואה האזור השקעות אדירות וניסיון לקידום היינות האיכותיים אשר להם פוטנציאל בלתי רגיל באזור.
משפחת טומאסי מייצרת באחוזת סוראני באזור מנדוריה בחצי האי סלנטו, אזור ייצור היינות האיכותיים של פוליה, יינות עשירים ומרשימים. זני הפרימיטיבו אשר מבשיל מוקדם לצד הפיאנו הלבן הינם הזנים הבולטים באזור וכך גם בכרמי האחוזה. כרמי סוראני נטועים כשלוש מאות דונם פרימיטיבו, 100 דונם פיאנו, 50 דונם נגרמארו, 50 דונם קברנה סוביניון וכן 50 דונם שרדונה. השליטה היוונית באזור סביב 700 לפני הספירה היוותה השראה לייצור היינות לאורך הדורות וממשיכה היום עם הפרויקט הייחודי של טומאסי בפוליה.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים