לה מנצ'ה
אזור גידול: לה מנצ'ה
זן ענבים: טמפרניו, קברנה סוביניון, פטי ורדו, גראסיאנו
תהליך יצור: תסיסה במכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה והתיישנות בחביות עץ אלון במשך חודשיים.
על היין: בעל ניחוחות של פרי שחור בשל עם רמזים עדינים לעץ אלון ותבלינים ברקע. ליין נוכחות טובה בפה לצד עדינות ואיזון טוב, מרקם רך וסיומת ארוכה.
לה מנצ'ה
אזור גידול: לה מנצ'ה
זן ענבים: טמפרניו, קברנה סוביניון, פטי ורדו, גראסיאנו
תהליך יצור: תסיסה במכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה והתיישנות בחביות עץ אלון במשך חודשיים.
על היין: בעל ניחוחות של פרי שחור בשל עם רמזים עדינים לעץ אלון ותבלינים ברקע. ליין נוכחות טובה בפה לצד עדינות ואיזון טוב, מרקם רך וסיומת ארוכה.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים